اطلاعیه
خانه / روادید دانشجویی / مدارک لازم جهت اخذ روادید

مدارک لازم جهت اخذ روادید

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

مدارک لازم جهت اخذ روادید تحصیلی جمهوری اوکراین

  • اصل و ترجمه دیپلم متوسطه  ترجمه به زبان روسی که با پلمپ و به تائيد دادگستري , وزارت امور خارجه و سفارت جمهوری اوکراین رسيده باشد. (در صورت نیاز, خدمات مربوط به ترجمه توسط  موسسه هماهنگ میشود).
  • اصل و ترجمه دیپلم پیش دانشگاهی  ترجمه به زبان روسی که با پلمپ و به تایید دادگستری, وزارت امور خارجه و سفارت جمهوری اوکراین رسيده باشد.
  • اصل و ترجمه ریز نمرات دوره متوسطه  ترجمه به زبان روسی که با پلمپ و به تائيد دادگستري , وزارت امور خارجه و سفارت جمهوری اوکراین رسيده باشد.
  • اصل و ترجمه ریز نمرات پیش دانشگاهی  ترجمه به زبان روسی که با پلمپ و به تائيد دادگستري , وزارت امور خارجه و سفارت جمهوری اوکراین رسيده باشد.
  • اصل و ترجمه گواهي سلامت جسمانی  ترجمه به زبان انگلیسی/روسی كه در آن بر اساس ازمایشات انجام شده فرد نامبرده از سلامت كامل جسماني و رواني برخوردار میباشد. (سازمان نظام پزشکی مرکزی: خیابان کارگر شمالی، روبروی خوابگاه دانشجویان، خیابان شانزدهم)
  • اصل و ترجمه نتایج آزمايشات ايدز و هپاتيت و سل  (حداکثر اعتبار ۲ ماه از تاریخ صدور)ترجمه به انگليسي, روسی كه در برگه اصلی ازمایش حتما نام دانشجو به زبان انگليسي قيدگردیده باشد.  (سازمان انتقال خون –بلوار كشاورز ، خيابان وصال )
  • ترجمه شناسنامه (یک سری)  ترجمه به زبان روسی/انگلیسی که به تایید دادگستری, وزارت امور خارجه و سفارت جمهوری اوکراین رسیده باشد.             
  • ۶ قطعه عكس ۴×۳ رنگي پاسپورتی با ضمینه روشن
  • پرداخت $۸۵ هزينه صدور ویزای تحصيلي به حساب سفارت جمهوری اوکراین در تهران.
  • فرم پر و امضا شده درخواست روادید. 
  • گواهی تمکن مالی پرینت گردش مالی سه ماهه اخر با مانده حساب حداقل مبلغ ۲۰ میلیون تومان به زبان انگلیسی در سربرگ رسمی و مهمور به مهر و امضای بانک مربوطه.
  • اصل پذیرش (دعوتنامه) از دانشگاه .
  • اصل پاسپورت و کپی ان با حداقل ۲ سال اعتبار.
  • بليط تهیه شده /رزرو رفت و برگشت یکساله به كشور اوكراين (توسط موسسه هماهنگ می شود)

بررسی درخواست تایید مدرک: ۱۰ دلار،

تایید مدارک اشخاص حقیقی (هر فقره): ۳۰ دلار،

صدور گواهی تایید مدرک ۲۰ دلار. (مطابق با وبسایت سفارت اوکراین)